Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής εφόσον είναι άνω των 50,00 €. Για παραγγελίες έως και 49,99 € τα έξοδα αποστολής είναι 2,50 €.
Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ή έξοδα αντικαταβολής εφόσον είναι άνω των 70,00 €. Για παραγγελίες έως και 69,99 € τα έξοδα αποστολής είναι 7 €.

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αν όχι την ίδια ημέρα, την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Σάββατο), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS Courier και Courier Center και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα ή με ταχυδρομείο ΕΛΤΑ στις υπόλοιπες χώρες και παραδίδονται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με ΕΛΤΑ κατόπιν συννενόησης έαν το επιθυμείτε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας ΑΒΕΡΩΦ 32 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή και ώρες καταστημάτων, να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Συσκευασία προϊόντων

Τα κοσμήματα αποστέλλονται πάντα σε συσκευασία δώρου.