Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρησή της και πληρώνεται με την παραλαβή της. Όταν έρθει στον χώρο σας ο υπάλληλος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Διευκρινίζεται ότι παραλαμβάνετε το δέμα εφόσον η συσκευασία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη. Ως εκ τούτου δεν δικαιούστε να ανοίξετε το δέμα πριν την παραλαβή του από τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

Θα θέλαμε τέλος να γνωρίζετε ότι η αντικαταβολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδας εφόσον αυτές ξεπερνούν τα 50,00 €. Για παραγγελίες συνολικού ποσού μικρότερου των 49,99 €, τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 2 €. Εκτός Ελλάδος δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα της αντικαταβολής.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Visa, Mastercard, American Express, Diners και Maestro. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Το petsios925.gr έχει συνάψει συμφωνία με την ALPHABANK για τη χρήση του συστήματός της, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα.

 

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Υπενθυμίζεται ότι για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η παραγγελία σας θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (αρχείο pdf, φωτογραφία, screenshot κτλ) στο info@petsios925.gr.

Τράπεζα Πειραιώς

  • Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR9701724060005406051847169 
  • Δικαιούχος: Χαρίκλεια Ζώτου

Τράπεζα Alpha Bank

  • Λογαριασμός σε μορφή IBAN: GR9801404000400002002023338
  • Δικαιούχος: Χαρίκλεια Ζώτου

Η εταιρεία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων. Διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωσή της. Η δημιουργία λογαριασμού στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο www.paypal.com.